Sonbaharda Ziyaret Edilecek Ülkeler

Harcayabileceğiniz miktar 3000 Euro tutarındaysa gitmeniz gerekecek ve mutlaka görebileceğiniz alanlar arasında Fransa gelecektir. Paris’e uçakla seyahat edebilir ve bu sayede şehir içerisindeki tüm giyim dükkanlarına göz atabilirsiniz. Fiyat ve ücret açısından bakıldığında İstanbul’dan 2,5 kat daha pahalı olduğu düşünülebilir. Fakat yine de kira gibi bir şey ödemeyeceğiniz için sadece kıyafet ve yiyecek içecek açısından bakıldığında da fiyatlar uygundur.

Litvanya ve Çek Cumhuriyeti Nasıl?

Özellikle kış ve sonbahar mevsimlerinde son derece güzel bir hale bürünen başkentleriyle, Litvanya ve Çek Cumhuriyeti gezilmesi gereken yerler arasında kendilerine yer alacaktır. İnternetten de başkentlerine gidebilmek için uçak bileti bakabilir, aynı zamanda iç bölgelerle ilgili turlara da bu süreçte 100 ila 400 Euro karşılığında katılabilirsiniz. Sonbaharda ziyaret edilecek ülkeler arasında Azerbaycan ve İran gibi ülkeler de bulunuyor. Tarihsel süreçte önem arz eden ve ülke geneline yayılmış olan özel alanları nedeniyle değerleri her geçen gün artan iki ülke de Ortadoğu’da turistik seyahatler için uygundur.

Yorum Yap


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/u662744555/domains/yenigezi.com/public_html/wp-content/themes/fashionpro/comments.php on line 43

Giri� to post comment.

Copyright © 2017 Yeni Gezi · · yenigezi