Kuladokya Peri Bacalarını Keşfedin

Manisa Kula’da bulunan peri bacalarının büyüsüne kapılmamak imkansız. Doğanın toprakla birleştiği bu güzel aşkın tohumlarından oluşan Kuladokya sayesinde, hayatınızdaki en güzel ve en ucuz turlardan birine katılabilirsiniz. İzmir, Manisa ve Ankara yolu arasında bulunan Manisa kula, muhteşem atmosferiyle herkesin hayatında bir kere görmek isteyeceği yerlerden biri olabilir. Tabiat alanları arasında herkesin merakla gittiği ve pişman olmadan döndüğü Kuladokya peri bacaları Burgaz köyü yakınlarında yer alıyor.

Manisa Kula Peri Bacaları

Gediz nehrini geçtikten sonra, doğanın kollarını açtığı kıvrımlı patikalardan sonra kendinizi bulacağınız Kuladokya, eşsiz manzarasıyla sizi bekliyor. İnsan eli değmeden tepelerden ve deliklerden oluşan bu görüntü, tıpkı perilerin sihirleriyle hazırladığı yuvalarına benziyor. Türkiye’de kapodokyadan sonra en çok ilgi gören peri bacalarından biri olan Kuladokya, Manisa kula ilçesinden Burgaz köyüne giden yolda eşsiz bir manzaraya sahip. Taşların ve doğanın birleştiği bu alanda, hem turlara katılarak keşifler yapabilir, hem de İzmir yakınlarından yolculuğa çıkarak kendinizi doğanın eşsiz manzarasına bırakabilirsiniz.

Yorum Yap


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/u662744555/domains/yenigezi.com/public_html/wp-content/themes/fashionpro/comments.php on line 43

Giri� to post comment.

Copyright © 2019 Yeni Gezi · · yenigezi