Isla Colon Gezilecek Yerler

isla_colon

isla colon gezilecek yerler, Panama’yı detaylı bir şekilde sizlere anlatmaya devam ediyoruz. Artık ülkenin küçük şehirlerine geçiş yaptığımızı söyleyebiliriz. Yeni rehberimizde Isla Colon’u anlatacağız. Burası Panama’nın bir ada şehridir; fazlasıyla renkli, doğa harikasıdır ve sayısız yabani hayvan barındırır. Isla Colon Gezilecek Yerler adına ilk olarak Smithsonian Tropical Research Institute’ü öneriyoruz. Burası bir araştırma merkezidir ve şehrin doğası hakkında fazlasıyla şey öğrenebilir, daha önce görmediğiniz ve büyük ihtimalle bir daha göremeyeceğiniz birçok hayvan türünü görebilirsiniz. Buranın yanı sıra Finca Los Monos Botanical Garden da yine gezilmesi gereken yerler arasında yer alıyor; burada da farklı bitki türleri göreceksiniz.

Isla Colon Turistik Yerleri tabi ki sadece yukarıda vermiş olduğumuz iki mekanla sınırlı değil. Playa Bluff şehrin en önemli plajı olarak gösterilirken denizinin oldukça temiz ve berrak olduğunu söyleyebiliriz. Marino Isla Bastimentos Milli Parkı da yine Isla Colon’a gittiğinizde gezmeniz gereken yerler arasında bulunurken son olarak listemize Bastimentos National Park’ı da ekleyelim. Isla Colon Gece Hayatı beklediğiniz kadar eğlenceli çıkmayabilir.

Yorum Yap


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/u662744555/domains/yenigezi.com/public_html/wp-content/themes/fashionpro/comments.php on line 43

Giri� to post comment.

Copyright © 2014 Yeni Gezi · · yenigezi