Sandalet Modelleri Ayakkabı Dünyası

Ayakkabıya dair ihtiyaç duyacağınız tüm modelleri sunan ayakkabidunyasi.com.tr Sandalet Modelleri Ayakkabı Dünyası ile yazın ayaklarınızı havadar tutacak. Kadın, erkek ya da çocuk yaşta bulunan bireyler için tasarlanmış bu modellerle tanışmak ve hemen sipariş oluşturmak için ne bekliyorsun? Hadi hemen tıkla, stoklar tükenmeden bu rahat ürünleri kaçırma.

Skechers Molded Doubl E Strap Sling Bac Beyaz Kadın Sneaker 111054Wht

ayakkabidunyasi.com.tr yetişkin kadınlar için ürettiği, yazlık rahat modellerinden biri olan üründür.

Skechers Molded Doubl E Strap Sling Bac Beyaz Kadın Sneaker 111054Wht, beyaz renk olarak üretilmiş bir modeldir. Tek parça EVA malzemenin kullanılması ile üretilmiş olan bu modelde, bu malzeme sayesinde rahat ve konfor göz önünde bulundurulmuştur. İç tabanı ise, Luxe Foam teknolojisi ile darbelere karşı yastıklama yaparak, konfor sunar. Orta taban yapısı ise şok emici olarak tabir edilen duruma sahiptir. Dış tabanı yer tutuşu sağlar. Ürünün ayağa tam oturabilmesi için, yan kısımda ayar yapılabilen kanca bulunur. Topuk yüksekliği bulunan bu üründe, yükseklik ise 3 cm kadardır. Ürün, nefes alabilir yapısı sayesinde; özellikle yaz aylarında ayaklarınızın rahat etmesine yardımcı olur.

Provoq Siyah Deri Kadın Topuklu Sandalet

ayakkabidunyasi.com.tr Kadın bireyler için tasarladığı hem şık hem rahat modeller arasında yer alır.

Provoq Siyah Deri Kadın Topuklu Sandalet, 2 ayrı renk yapısı ile müşterilerinin zevkine göre seçim hakkı barındırır. Siyah ve ekru renk olarak üretilmiştir. Ürün, deri malzemeden imal olmuştur. Dolayısı ile sağlam ve dayanıklı bir ürün oldukları söylenecektir. Topuklu yapıdadır. Ürün, yan kısımdan ayarlanabilir kancaya sahiptir. Deri yapısı sayesinde, terleme yapmaz. Açık sandalet model olması sayesinde de ayaklarınız rahat edecektir.

Kiddo Kahve Deri Erkek Çocuk Düz Sandalet

ayakkabidunyasi.com.tr Erkek çocuklar için tasarlanmış hoş bir modeldir.

Kiddo Kahve Deri Erkek Çocuk Düz Sandalet, kahve ve lacivert olmak üzere 2 ayrı renk tercihine sahiptir. Ürün deri malzemeden imal olmuştur. Bu sayede dayanıklı yapıda olması ile tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Sportif faaliyetlerde daha fazla yer alan erkek çocukların, sandalet modeli ile ayaklarının da nefes almasını sağlar. Yan kısımda bulunan cırt cırt yapısı ise, ayaklara göre sıkı ya da geniş şekilde ayar yapılabilir özellik sunar.

Eclipse Siyah Deri Kadın Konfor Sandalet

ayakkabidunyasi.com.tr, hem ayakkabı hem sandalet gibi kullanabileceğiniz şık modelleri ile karşınızda.

Eclipse Siyah Deri Kadın Konfor Sandalet, ürün siyah ve taba olarak iki ayrı renk seçeneğine sahiptir. Ürün yarı kapalı model olup, ön kısmı örgü desen şekilde tasarlanmıştır. Deri maddeden imal olunmuş ürün, tabanı dikişli durumdadır. Dolayısı ile zaten sağlam olan bu ürünün daha sağlam ve dayanıklı olmasına vesile olur. Alt tabanı ise dişli şekilde tasarlanmış olup bu sayede iyi şekilde yer tutucu özellikte bir basış sağlar. Ürün, hoş yapısı sayesinde, birçok kombininiz ile şık bir duruş sağlar.

Igor Lacivert Kız Çocuk Düz Sandalet

ayakkabidunyasi.com.tr şık ve rahat tasarımları ile kız çocuklarının da her daim yanında.

Igor Lacivert Kız Çocuk Düz Sandalet, İspanya üretimi igor markası ile evlatlarınız ya da sevdikleriniz için rahatlık sunuyor. Şık ve konforlu bir ayakkabıdır.

ayakkabidunyasi.com.tr ile yorulmadan, uğraşmadan aradığın ürünlere kolayca erişim sağla. Hemen sipariş ver ve kapına kadar gelmesini bekle. Stoklar erimeden evvel yetiş, yazın rahat edeceğin bu güzel ayakkabıları kaçırma.

Yorum Yap


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/u662744555/domains/yenigezi.com/public_html/wp-content/themes/fashionpro/comments.php on line 43

Giri� to post comment.

Copyright © 2022 Yeni Gezi · · yenigezi